ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد

اعلام نتایج انتخابات افغانستان غیرقانونی است

سخنگوی عبدالله با اشاره به اینکه اعلام نتایج انتخابات غیرقانونی است گفت: ما بارها تعهد کردیم که از آرای پاک مردم افغانستان دفاع می‌کنیم و امروز به تمام احزاب افغانستان و جامعه جهانی و کمیسیون انتخابات اعلام کردیم که در برابر این اعلام غیرقانونی بی‌تفاوت و ساکت نمی‌نشینیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۰۱ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 22
کد خبر: ۳۱۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «فریدون خزون» سخنگوی تیم ثبات و همگرایی به رهبری «عبدالله عبدالله»  درباره اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری گفت: بارها اعلام کردیم که آرای ناپاک باید از آرای پاک جدا شوند اما متاسفانه کمیسیون بدون توجه به این خواست مشروع اقدام به بازشماری آرا کرد.

 

وی افزود: این اعلام نتایج کاملا غیرشفاف و غیرقانونی بود و سرنوشت 300 هزار رای تاکنون مشخص نیست.

 

خزون ادامه داد: اعلام نتایج کاملا جانبدارانه اعلام شد و برای ما قابل قبول نیست. ما بارها تعهد کردیم که از آرای پاک مردم افغانستان دفاع می‌کنیم و امروز به تمام احزاب افغانستان و جامعه جهانی و کمیسیون انتخابات اعلام کردیم که در برابر این اعلام غیرقانونی بی‌تفاوت و ساکت نمی‌نشینیم.

 

سخنگوی عبدالله همچنین گفت: تاکنون تصمیمی بر برگزاری تجمعات اعتراضی گرفته نشده اما هرگونه اقدامی که بتوان با آن جلوی اقدامات جانبدارانه کمیسیون را گرفت آن را دنبال می‌کنیم. فعلا در مشورت متحدین سیاسی خود هستیم و به‌زودی اقدامات خود را اعلام می‌کنیم.

 

وی تصریح کرد: ما خواستار شفافیت و تامین عدالت انتخاباتی هستیم و کمیسیون باید هرچه سریع تر آرای پاک را اعلام کند.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار